Dansk Live: Ny guide til genåbning af koncerter
Interesseorganisationen for festivaler og spillesteder i Danmark har netop offentliggjort deres guide til genåbning af koncerter med siddende publikummer
1 juni, 2020 af
Dansk Live: Ny guide til genåbning af koncerter
Event Safety


Dansk Live, interesseorganisationen for festivaler og spillesteder i Danmark, arbejder i øjeblikket rigtig meget med følgerne for musikbranchen i forbindelse med COVID-19.

For at hjælpe arrangørerne i branchen er der i dag udkommet en vejledning med konkrete hjælpeværktøjer til genåbning af koncerter med op til 500 siddende publikummer.

At åbne for en koncert med publikum i disse tider er selvsagt en udfordring som giver nogle ret konkrete problemstillinger. Det påhviler arrangøren at finde de løsninger som gør at man kan åbne med de restriktioner, som er defineret. Det har vi forsøgt at hjælpe lidt på vej med.

Event Safety har som en del af organisationens formål, fokus på vidensdeling. Derfor har vi været med til at skrive denne vejledning sammen med gode kolleger i branchen.

Vi håber ligeledes at dette er startskuddet til en seriøs og velovervejet udvikling af en realistisk og velfungerende måde at genåbne større arrangementer også.

Du kan finde vejledningen i vores videnscenter:               Videnscenter


Dansk Live: Ny guide til genåbning af koncerter
Event Safety 1 juni, 2020
Del​
Arkiv