Site Survey

Professionel sparringspartner

Lad os lave en site survey, med udgangspunkt i dit arrangement og planlægning. Efterfølgende modtager du en gennemarbejdet rapport med anbefalinger og findings.

Vi bliver ofte bedt om at komme på besøg og være en del af den løbende evaluering. Fordelen ved at få andre øjne på sin begivenhed er, at der typisk kommer fokus på andre emner end dem, I selv opsamler i jeres evaluering. Erfaringer fra andres events kommer i spil. Vi afslutter med relevant rådgivning og ved at lave et katalog af observationer og gode ideer - nogle er nemme at gå til og andre er mere omfattende.

Vores fokus er bredt - vi ser primært på sikkerhed og tryghed, men også på den samlede gæsteoplevelse. Alt sammen noget der både giver plus på tryghedsopfattelsen og på den samlede gæstetilfredshed.

  • Kan man reducere en kø ved at designe et område anderledes?

  • Kan gæsten få bedre overblik, hvis der ændres i layout på pladsen?

  • Kan påvirke gæsternes adfærd med nemme greb?Fakta

Grundlaget for om den samlede opfattelse af gæstetilfredshed er positiv eller negativ, skabes typisk ved ankomsten til eventet.

Hvordan er skiltningen, personalet, stemningen, følelsen af tryghed, designet og den praktiske udførsel? Alt dette er som arrangør meget svært at vurdere, dels fordi man typisk ser noget andet end sine gæster, men især også fordi man typisk har travlt lige omkring åbning.

Her kan dedikerede videns-indsamlere være en fordel, netop fordi de har tid til at ”lege” gæst, men stadig har erfaring og forståelse for afvikling.

Vi hjælper arrangører med spørgsmål og viden omkring tilladelser, sikkerhedsplaner, risikovurderinger og praktisk afvikling af events. 


Læs mere om vores rådgivningsydelser