Førstehjælpskurser for virksomheder

Ved du, hvad du skal gøre?

Handler du hvis en kollega eller en gæst pludselig bliver dårlig eller falder om?

Eller hvis en helt almindelig arbejdsdag udvikler sig til en alvorlig ulykke? Måske har du kontakt med personer, der kan være påvirket af stoffer, bruger et særligt kemikalie på din arbejdsplads eller er hjælper for en handicappet i en stor el-kørestol. Hvordan håndterer man så lige en hændelse under særlige forhold?

  • Vi har specialiseret os i at skræddersy kurser og læring til den enkelte organisation.

  • Vi kan sagtens levere et helt standard førstehjælpskursus, men vi laver rent faktisk endnu flere, hvor indholdet er tilpasset til organisation. 

  • Vi kan inddrage jeres beredskabsplan, udstyr eller særlige risici i undervisningen.

  • Vi arbejder rigtig meget med scenarietræning, så viden og praktisk udførsel følges ad.

  • Medarbejderne går fra kurset med en klar følelse af at være klædt på til opgaven.

Vores undervisere har stor praktisk erfaring fra sundhedsvæsenet og/eller mange år som operative i vores førstehjælpsenhed. De er uddannede undervisere og vi laver løbende kvalitetssikring af vores undervisning og undervisere. Vi har et kæmpe netværk af højt specialiseret læger og fagpersoner, der kan hjælpe med at udarbejde uddannelse og instrukser til alverdens særlige forhold.

Kontakt os og få sparring på, hvordan en uddannelse kan skræddersyes til netop din organisation.

Eksempler på tilpasset indhold:

Kombination af førstehjælp og brandbekæmpelse 

På 8 timer fik medarbejderne et omfattende kursus i alt det, de kunne møde i deres dagligdag som kørende teknikere.

Førstehjælp og kendskab til rusmidler

Kursisterne blev klædt på til at erkende en livsfarlig stofpåvirkning så tidligt som muligt og vidste, hvordan de kunne hjælpe unge, der var alkohol- eller stofpåvirkede. Det gav tryghed hos kursisterne, at vi forholdt os til det ukendte i deres arbejde, og det gav dem konkret viden til at håndtere en uvant situation.

Hvordan giver man førstehjælp i en kørestol?

Må man bruge en hjertestarter? Dette og mange andre spørgsmål blev berørt, da vi lavede førstehjælp for hjælpere til en kørestolsbruger. Kurset nåede også omkring forflytningsteknik og forebyggelse/håndtering af liggesår.

Passer det ikke lige ind? 

Kurset i førstehjælp blev delt i flere mindre enheder for en organisation, der gerne ville have omfattende uddannelse, men kun kunne sende medarbejderne afsted i få timer ad gangen. Og vi kan selvfølgelig også undervise på engelsk, hvis det ønskes.

Virksomhedsberedskab

Oprettelse af virksomhedsberedskab med omfattende uddannelse i blandt andet kemiuheld, således at der kunne sættes rigtigt ind, hvis en kollega blev udsat for 85 grader varm lud, der blev anvendt til rengøring.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Står du med et helt særligt behov?

Kontakt os, så finder vi sammen ud af, hvordan jeres behov kan realiseres.

Skal vi designe dit næste førstehjælpskursus?

Kontakt os og lad os finde løsningen sammen.