Crowd Management - i praksis


Crowd Management i praksis (modul 2)  


Hvis du allerede har gennemført Crowd Management-kurset, har du nu mulighed for at bygge videre på din viden i et udvidet kursus. På dette kursus bliver vores fokus mere praktisk orienteret og vi bruger visualiseringsværktøjer, planspil og cases samt nedslag i den teori, du allerede har.  

Vi bygger videre på det, du allerede ved og dermed opbygges den udvidede kursusdag omkring hvordan Crowd Management kan komme ud og leve i praksis. 

Det hele foregår i et trygt miljø i både plenum og mindre grupper og alle får mulighed for at løse problemstillinger med input fra de mange forskellige kompetencer som er til stede. Alle deltagernes erfaringer kan komme i spil - gode som dårlige. 

Gennem cases og øvelser får vi afdækket de steder, hvor Crowd Management-planlægning kan hjælpe med at løse de udfordringer, der opstår.

Kursets hovedpunkter: 

  • Grundigere arbejde med DIM-ICE

  • Praktiske vinkler på håndtering af menneskemængder inklusiv publikumsflow og densitet/kapacitet samt publikumspsykologi og adfærd

  • Vidensdeling på tværs af deltagere

 

 

Hvad får du ud af at deltage?

Kurset giver dig større viden om Crowd Management i praksis - det betyder at du kan koble din teoretiske forståelse og de diskuterede eksempler, med egne handlinger. Din egen værktøjskasse bliver således fyldt godt op med praksisnære guldkorn.

Desuden vil kurset give rig mulighed for diskussioner på tværs, og dermed styrke netværket mellem deltagerne.

Hvor og hvornår

Næste kursus:  Kurset afholdes den 3. december 2024 i København

Undervisning : 9.00 til 16:00

 

Kursuspris: 4.650 ex moms. Vi sørger for snacks, frokost, guf og drikkevarer samt en lærerig dag! 


Tilmelding

Hent kursusfolderen som PDF her 

Heldags-kursus

Kurset varer hele dagen, og består i høj grad af gruppe-diskussion og fremlæggelser i plenum. Alle bliver udfordret i arbejdet med at skabe deres egne sikkerhedsløsninger.

Høst og del erfaringer

Alle deltagerne kommer fra forskellige steder, og det betyder at rigtig mange forskellige erfaringer deles blandt deltagerene. Det giver unik vidensdeling på tværs af private og myndigheder - og fra forskellige roller/jobs.

Hvem kan deltage?

Du kan kun deltage på kurset, hvis du har gennemført Crowd Management-kurset fra Event Safety, da dette giver dig alt den nødvendige teori for at få et godt udbytte.

Vil du vide mere om planlægning?

Så tag et kig på kursus i Risikovurdering!