Eventafvikling

Har du brug for hjælp til eventafvikling?

Event Safety kan levere sikkerhedsledelse såvel som præhospitalt beredskab (førstehjælp) samt crowd safety-personale med fokus på omsorg og tryghed.

Vi har igennem mange år opbygget masser af praktisk afviklings-erfaring fra både små, store og kæmpe store events og festivaler. Vi er hvert år med til at skabe tryghed og sikkerhed for mere end 1 million gæster på tværs af flere hundrede arrangementer. Vi udvikler løbende arbejdsmetoder og koncepter og sørger for massiv træning af vores frivillige, så alt klapper, når vi er ude på et arrangement. Men inden vi når så langt, har der været masser af planlægning og input til intelligent design af områder og rådgivning.

Vi kan altså hjælpe med alle aspekter af sikkerheden på dit arrangement. Her på siden finder du nogle eksempler, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du mangler noget. Enten kan vi hjælpe dig eller måske sende dig i den rigtige retning.

Hvad er jeres behov?

Sikkerhedsrådgivning

Vi rådgiver i opstart, udvikling eller hele planlægningsfasen, ligesom vi også kan hjælpe dig med en on site rådgiver der kan støtte din organisation.

Uddannelse

Vi uddanner virksomheder, arrangører og kolleger i branchen. Med et højt uddannelsesniveau og stor erfaring, skaber vi kurser, workshops og specialtilpassede forløb for mange typer virksomheder. 


Inspiration og viden

Besøg vores videncenter og find artikler og inspiration om rigtig mange emner. Kontakt os, hvis du vil vide mere.

Førstehjælpsberedskab

Med en grundig uddannelse og stor erfaring, skaber vores førstehjælpsberedskab en tryg oplevelse for de gæster, som har brug for hjælp. 

Crowd Safety personale

Vores erfarne og servicemindede Crowd Safety medarbejdere arbejder med service, dialog og konfliktnedtrapning. Vi sætter en ære i at skabe trygge rammer via en positiv tilgang til mennesker.

Leje af grej

Håndsprit eller et større mobil-kontor på hjul? Vores lager i Hedensted er leveringsdygtige i rigtig mange typer af grej og løsninger.

Fandt du ikke det, du søgte?

Kontakt os, så tager vi en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.