Bliv Behandler med merit

Er du uddannet læge, sygeplejerske, ambulancebehandler eller paramediciner og kunne du tænke dig at behandle akutte patienter i anderledes omgivelser? 

Så er der mulighed for, at du kan komme med i Event Safetys frivillige arbejde. Med din frivillige indsats hjælper du med at genere overskud i Event Safety.

Vores overskud bliver doneret til vores to moderorganisationer Muskelsvindfonden og Smukfonden.

Hvis du i dit daglige arbejde allerede har et indgående kendskab til PHTLS og ABCDE og bruger dette dagligt, kan vi give dig merit på din uddannelse i Event Safety.

Meritten består i, at du ikke skal igennem en aspirant- og en assistentuddannelse på i alt 6 weekender. Du kan komme på vores introuddannelse, som er på 1 weekend. Her lærer du om, hvad Event Safety er, hvordan vi er organiseret og hvordan vi arbejder, når vi er på arrangementer. 

Herefter skal du på vores behandleruddannelse, som tager ca. 50 timer fordelt over 2 weekender. Når denne uddannelse er bestået, er du Behandler i Event Safety. Det gør, at du får medicinske kompetencer og kan behandle vores patienter med diverse akut medicin. Det er også dig, der leder indsatsen på et udrykkerhold og sørger for holdets sikkerhed under indsatsen. 

Ved spørgsmål kan kvalitetskoordinator Niels Keller kontaktes på frivillig@eventsafety.dk.

Er ovenstående lige noget for dig?

Send os din ansøgning - vi glæder os til at høre fra dig.