Hvem er vi

Høj faglighed og et stærkt fællesskab

Event Safety repræsenterer 20 års erfaring med tryghed, kvalitet og sikkerhedsarbejde på begivenheder, festivaler, koncerter og steder hvor der samles mange mennesker.

Event Safety består af en stor gruppe dedikerede frivillige og en fastansat stab. Vores dygtige frivillige løser Crowd Safety opgaver og leverer Præhospitalt beredskab på de rigtig mange arrangementer, som vi årligt løser for vores kunder. Den fastansatte stab arbejder med ledelse og udvikling samt rådgivning, uddannelse, planlægning, logistik og afvikling. 

Vi har base i Skanderborg, og et anker i København, men vi huserer over hele Danmark.

Organisation

Event Safety arbejder målrettet med vidensdeling, rådgivning og uddannelse.
Vi bakkes op af vores stærke frivillige som er de bærende kræfter når vi afvikler præhospital beredskab- og crowd safety til events i hele landet.

Læs mere

 Medarbejdere

I Event Safety arbejder vi med nogle af de største arrangører af koncerter og events.
Derfor stiller vi store krav til både vores frivillige og fastansatte medarbejdere, som kontinuerligt videreuddanner og udvikler sig.


Læs mere

Historie

I efteråret 2015 besluttede Smukfest og Muskelsvindfonden at fusionere deres sikkerhedsafdelinger. Resultatet blev organisationen Event Safety. Vi har tidligere eksisteret som Muskelsvindsfondens sikkerhedsafdeling og har næsten 20 års erfaring indenfor sikkerhed til koncerter og events.

Læs mere