Working to the sound of silence
Covid-19's indflydelse på musikscenen har været kæmpe stor. MK Pulse Magazine i England har talt med Professor Chris Kemp om hans tanker for fremtiden.
29 oktober, 2020 af
Event Safety, Sofie Dahl


I artiklen af MK Pulse Magazine fortæller professor Chris Kemp blandt andet om hvordan man skal være særligt opmærksom på publikums "risiko-appetit" når man tænker genåbning. Det er forskelligt fra person, til person, hvor stor en risiko, man føler sig komfortabel med at tage - det skal man have gennemtænkt ved en genåbning, så alle føler sig trygge.

Derfor er kommunikation så essentiel. Forud for arrangementet og ligeledes undervejs og efter. Det understreges også at det i virkeligheden er rimelig komplekst at lave løsninger, som omfatter alle de rigtige greb til balancering af risiko-appetit, kommunikation og tryghed. 

Vigtigt, er det dog imidlertid, at kunne trække nogle gode ting ud af pandemiens effekter, og Chris har et bud: “Working with companies during Covid has been fun; things like attending meetings where everyone wears a mask, and no one can hear what people are saying!"


Læs den fulde artikel her            

Event Safety, Sofie Dahl 29 oktober, 2020
Del​
Arkiv