Velkommen til INDSIGT
Med ønsket om en platform for vidensdeling, debat og netværk har vi skabt initiativet INDSIGT. Det har til formål at give dig lige præcis dét - altså indsigt.
20 januar, 2022 af
Velkommen til INDSIGT
Event Safety, Rådgivningsteamet


Vil du have indsigt i…. myndighedernes arbejde? Arrangørens planlægning af kæmpestore koncerter? Hvordan man laver den bedste byggesag? Mental parathed hos dem, der træder til når det virkelig kræves? 

Så skal du følge med i vores nyeste projekt: INDSIGT!

Som navnet antyder, så handler det om at få indsigt. Visionen er at skabe en platform for vidensdeling, debat og netværk på tværs af forskellige virksomheder, myndigheder og mennesker.

Alt sammen er centreret omkring emner inden for beredskab, sikkerhed og tryghed.

Den 10. februar starter vi så arrangementsrækken op - første gang i Københavns Synagoge. Temaet er: "Hvordan skaber man sikkerhed i en usikker verden?"

Vi glæder os til at præsentere dagens talere: Johan fra Københavns Synagoge, og Jens Møller Jensen som er tidligere drabschef i Københavns Politi.  

De vil belyse sikkerheds, planlægnings- og dokumentationsaspekterne i deres arbejde, og med afsæt i hver deres område, give dig indsigt i hvordan man kan skabe sikkerhed.


Hent beskrivelsen af INDSIGT-01 lige her 

Læs mere om INDSIGT her.             Gå til 
INDSIGT

Velkommen til INDSIGT
Event Safety, Rådgivningsteamet 20 januar, 2022
Del​
Arkiv