Hvordan vi lavede Grønnere grøn
Sommeren 2020 blev vendt på hovedet. Idémagere gik i gang med at nytænke for at sætte koncerter på dagsordenen igen. Hvordan kan koncertoplevelser i Danmark forenes med de mange Covid-19 restriktioner?
3 august, 2020 af
Event Safety, Sofie Dahl


Det muliges kunst

En rigtig mærkelig tid at være koncertarrangør på. Muskelsvindfonden og Tuborg er vandt til at holde Grønne Koncerter i hele Danmark, og da dét ikke kunne lade sig gøre, kastede man sig over et helt nyt koncept. Små private koncerter hjemme hos danskerne. Der skulle planlægges hvordan de mange hjemmekoncerter kunne afvikles for danskerne, uden at gå på kompromis med sikkerhed og tryghed, både generelt og i forhold til Covid-19 situationen. 

Læs vores udgivelse "Om grønnere grøn" her             

Der var ikke særlig meget almindeligt over de koncerter, der blev afviklet på Grønnere Grøn. Ønsket om koncerter i private hjem og helt andre rammer gav virkelig stof til eftertanke, og har betydet, at der er udarbejdet en lang række af de samme tiltag som anbefales til offentlige arrangementer.

Det blev rigtig omfangsrigt men vi er nu denne erfaring rigere, og det giver mulighed for at udvikle på de tiltag vi allerede nu har arbejdet med. Fx er en Sundhedsplan nu blevet en vigtig del af de arrangementer, vi deltager i.


Event Safety, Sofie Dahl 3 august, 2020
Del​
Arkiv