Byggesagens A-B-C

 Byggesagens A-B-C (for events)

Scener, telte, storskærme og salgsområder? Alt sammen kan kræve byggetilladelse og hertil hører en del arbejde. På dette kursus gennemgår vi den relevante vejledning og omsætter det til viden, som du skal bruge for selv at lave en byggeansøgning.

Hvis man alene benytter sig af certificerede telte og konstruktioner kræves der reelt ikke en byggetilladelse. Men man slipper ikke uden om at meddele til kommunen, og det betyder blandt andet at der skal indleveres en pladstegning, der overholder bilag 11.

Kursets hovedpunkter: 

  • Bygnings- og brandmæssige tilladelser i forbindelse med store arrangementer
  • Indendørs / udendørs
  • Ansøgninger og meddelelser
  • Hyppige problemstillinger
  • Beredskab, planlægning og afvikling

Hvad får du ud af at deltage?

Vi tilbyder et kursus, som helt unikt er tilpasset transportable konstruktioner - med fokus på den del af branchen, der beskæftiger sig med festivaler, markeder, koncerter og diverse arrangementer. 

Fortolkningen af BR18 ligger i sidste ende hos den enkelte byggesagsbehandler, så man kan opleve store forskelligheder fra sag til sag.

Derfor er det endnu vigtigere at du selv er godt forberedt og har tingene i orden i din ansøgning. Det klæder dette kursus dig på til.

Hvor og hvornår

Hold øje med efterårets kurser her på siden.

Du kan også kontakte os for mere information.

Hør om næste kursus:

Separate email addresses with a comma.

Instruktør:
Christina Pries

Fokusområder: Operativ ledelse, krisestyring, BCM og Crowd Management.

Baggrund: En imponerende karriere i mange sikkerheds- og beredskabsrelaterede lederstillinger hos fx Hovedstadens Beredskab og Tivoli. Thomas er desuden en ørn til både Crowd Management og Business Continuity Management.

Dertil temmelig mange års erfaring fra afvikling af alle slags events i Danmark og udlandet - heriblandt EURO2020 og Tour de France.

 Linkedin​


Instruktør:

Ulrik Strehle

Fokusområder: BR18 - særligt de brandrelaterede emner (brand, gas, adgangsforhold, indretning, konstruktioner mv.)

Baggrund: Mangeårig karriere ved brandvæsnet og kender derfor 'den anden side af bordet' - og kan forklare hvorfor tingene er skruet sådan sammen.

Fungerer ligeledes som sparringspartner for Dansk Live ift. høringer som rimer på BR18.

 Linkedin


Hent kursusfolderen som PDF her  

Mere info:

Heldags-kursus

Kurset varer en hel dag og indeholder masser af gruppearbejde og omfattende deltagerinvolvering. 

Dannet gennem mange års erfaringer

Vi har arbejdet med midlertidige konstruktioner i en stor andel af de danske kommuner - vi kender derfor faldgruberne, og vil gerne lære dig hvordan du gør det nemmest for både dig selv om den kommune du arbejder med.

Lær at gøre det selv

Med afsæt i BR18 (særligt bilag 11) vil vi guide dig igennem den gode byggesag. Vi klæder dig på til at forstå og formidle dit eget projekt. skovurdering

Se også vores kurser om Crowd Management

Det populære kursus holdes flere gange årligt. Læs mere her.