Adfærdsdesign

Skab sikkerhed med adfærdsdesign


Du kender godt nogle af begreberne

Det er helt sikkert - du kender godt nogle af begreberne fra nudging og adfærdsdesign. Måske ved du det bare ikke. De ses fx kommunikation og byrumsindretning og bruges i vid udstrækning til at præge vores hverdag - og de virker!

Men hvordan kan du også bruge viden om menneskelig adfærd til at få gæster eller publikum til at gøre dét, du gerne vil have? Altså motivere dem i den retning, som du ønsker - den retning, der værner om tryghed, gode oplevelser eller høj grad af sikkerhedskultur.

Med kurset i Adfærdsdesign, får du praktiske vinkler, som er særligt målrettet events og steder hvor mennesker samles.

Kursets hovedpunkter:  

/ Læring om grundprincipperne fra adfærdsdesign 
/ Brug af adfærdsdesign til at motivere menneskers valg  
/ Brug forskellen mellem gruppeadfærd og individ i din planlægning
/ Analyse af eksempler og cases fra både events og hverdag
/ En stor materiale-pakke som du kan bruge i dit videre arbejde

Hvad får du ud af at deltage?

Dette kursus kombinerer den spændende verden af adfærdsdesign med virkelighedens events og begivenheder. Du vil få 'aha-oplevelser', og forklaringer på nogle af de ting, du selv udsættes for i din hverdag, eller som gæst på et event. 

Kurset vil gøre dig i stand til at designe dine egne løsninger, som gør det nemt for gæster at træffe det valg, du ønsker.


Du får desuden udleveret en række materialer, som du kan genbruge og bruge som inspiration til praktisk adfærdsdesign fremover.

Hvor og hvornår

Hold øje på siden her.


Hør om næste kursus:

Separate email addresses with a comma.

  Instruktør:
  Sofie Dahl

  Fokusområder: Crowd Management, Adfærd og adfærdsdesign, psykologi - og så afvikling af nogle af de helt store events.

  Baggrund: Bachelor's degree (with honours) i Crowd Management fra Bucks University.

  Adfærdsdesign uddannelse hos Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og Adfærdsdesign hos Bro Kommunikation. Senest har Sofie taget uddannelse i Social Psykologi hos Berkeley, University of California. 

  Dertil 15 års erfaring fra afvikling af alle slags events i Danmark og udlandet - heriblandt EURO2020 og Tour de France.

   Linkedin

  Heldags-kursus

  Kurset 10-18 deltagere og indebærer omfattende deltagerinvolvering. Kan holdes som åbent kursus, eller specialtilpasset til virksomheder.i

  Velfunderet teori

  Indholdet er bygget op ud fra uddannelser gennemført hos Bro Kommunikation og Danmarks Journalisthøjskole, samt Crowd management uddannelsen fra Bucks University. De to verdener kombineres på dette kursus.


  Hvem kan deltage?

  Kurset henvender sig til alle der har interesse i at udvikle sine færdigheder inden for adfærdsdesign i sammenhæng med sikkerheds- og tryghedsarbejde og positiv påvirkning af menneskers handlinger.

  Se også kurset i Riskovurdering

  Lær at identificere, analysere og arbejde med risiko i din organisation.